Bejegyzések címkézve "angol"

Ingyenes TÁMOP tanfolyamok

A tudás hatalom - nem csoda, hogy manapság ennyi ember szeretne hivatalos, tanfolyami keretek között tanulni. Ám az akkreditált képzéseken való részvétel rendszerint jelentős pénzösszegekbe kerül - kivéve az ingyenes TÁMOP 2.1.2 tanfolyamokat! Miről is van szó?

Szinte ingyenes informatikai, angol tanfolyamok

A TÁMOP 2.1.2 célja, hogy minél többen tanulhassanak informatikai alapokat, angol idegen nyelvet a felnőtt magyar lakosság körében. Hogy a kevésbé tehetőseknek is lehetőségük nyúljon a tanfolyamokon való részévtelre, ezért a TÁMOP-képzések már minimális (2-5%-os) önrésszel igénybe vehetők! Részletek a tanfolyamokról az Ingyenes Tanfolyam weboldalon.


Online angol nyelvtanulás könnyedén

A honlap segítségével az angol nyelvtanulás könnyedén elsajátítható, amely szinte gyerekjáték.Nagyon sok teszt található oldalunkon, amely a nehézségnek megfelelően kiválasztható, valamint többféle választási lehetőség is adva van. De az oldalon akár a szókincsedet is gyarapíthatod és a nyelvtant is módodban áll gyakorolni. Külön kategóriában megtalálhatóak a videók, gyereknek a feladatok is.

Iratkozz be te is angol nyelvtanfolyamra

Mi a véleményed a különféle dolgokról? Ha úgy vagy vele, hogy szeretnél angolul tanulni, de egyelőre nincs ötleted, hogy oldhatnád ezt meg, akkor nem kell mást tenned, mint egy kicsit körülnézni az interneten, vagy elfogadni egy tanácsot tőlem. Egy angol nyelvtanfolyam általában nem szokott sokba kerülni, de az se mindegy, hogy milyen a minősége. Ha ez érdekel, akkor mindenképpen válaszd azt a céget, amit én mondtam!

Modern angol nyelvtanulás

Ráébredtél, hogy az angol nyelvtanulás az hasznos, s most szeretnéd bepótolni a lemaradást? Tedd meg bátran, nem szabad meghátrálni. Bár nem ígérkezik könnyű feladatnak, de egy biztos, az angol nyelv sok mindenben a hasznodra válhat. Ha tanácsokra lenne szükséged az angol nyelvtanulást illetően, látogass el honlapunkra! Sok sikert és kitartást! Ha te is szeretnél segítségünkkel gyorsan megtanulni angolul akkor jelentkezz még ma!

Mindenki fél az angol nyelvvizsgától

Az angol nyelvvizsga egy olyan követelmény napjainkban, amely az önéletrajzban nem csak mutatós, de hasznos is, mert munka keresés terén nagy előnyt jelent egy ilyen dokumentum birtoklása. Valamint azt is hozzá kell tegyük, hogy büszkeséggel tölt el minden személyt, aki elmondhatja magáról, hogy túl van egy nyelvvizsgán, és olyan szinten eltanulta azt a nyelvet, hogy arról diplomát is fel tud mutatni. Ne habozzon hát, jelentkezzen minél hamarabb és megkaphatja élete első idegen nyelvű diplomáját. angol nyelvvizsga