Simon Gábor nexus reklám ügynökség kommunikációs hírek

Nexus hírek, Nexus hírek, itt a legfrissebb Nexus Hírek!
Vegyék – vigyék! Még meleg, még ropogós!

Lapunk legújabb információi szerint az 1994 óta működő Nexus Reklámügynökség még mindig élen jár hazánkban a rendezvény tervezésének és szervezésének területén! Négy divíziójával (Analysis, Integra, Event, Sales), s egyben több mint 20 fős csapatával továbbra is azon dolgozik, hogy ügyfeleit működő ötletekkel, józan elképzelésekkel, hatékony megoldásokkal és valós eredményekkel segítse céljaik elérésében. Mindezen felül a Nexus Reklámügynökség vállalja azt a felelősséget, hogy minden kommunikációval kapcsolatos projekt legvégső célja ügyfele szempontjából a forgalom növelése. A Nexus szemében mindig az ügyfél az első!
Az Ügynökség minden tagja tapasztalt, lelkes, kreatív, ötletektől duzzadó, állandóan megújuló és kitűnő csapatjátékos. Harmonikus egységként, szívvel-lélekkel dolgoznak. A Nexus hitvallása szerint minden problémára van megoldás. Sikerének titka a munkaszeretete.
Rengeteg rendezvényt vitt már sikerre. Az alábbi területeken foglalatoskodik tervezéssel és szervezéssel: csapatépítés, protokoll és belső kommunikációs rendezvények, konferenciák, szabadtéri tömegrendezvények és roadshow-k, valamint vállalja termékbemutatók és házavatók megszervezését!
A Nexus Reklámügynökség szívesen segít bárkinek, legyen a rendezvény kicsi vagy nagy, hagyományos vagy extrém! Ajtaja mindig nyitva áll a megrendelők előtt!

Legyen tél vagy nyár,
a Nexus csak rád vár!

Vegyék – vigyék! Még meleg, még ropogós a Nexus hír!
Nexus hírek, nexus hírek, itt a legfrissebb Nexus Hírek!