Linkmegosztó

Nyilván sokan szeretnének minél több linket a saját oldalához, és azt a lehető leggyorsabban és minél kevesebb munkával, erőfeszítéssel. Ha neked is szükséged van erre, akkor bátran ajánlom figyelmedbe a Linkeld.be közösségi linkmegosztó portált, ahol regisztráció nélkül is nagyon könnyedén, percek alatt beküldheted oldalad linkjeit, ráadásul a linked a portál főoldalán azonnal is megjelenik, így nem kell aggódnod a lassú linkelfogadás miatt !

A portál szabályait tekintve bármilyen legális és nem felnőtt témájú oldalt elfogadunk, csak írj egy legalább 200 karakteres leírást az oldaladról, amit épp be szeretnél küldeni. Ez természetesen nem tart nagyon  sokáig, tehát ha lusta vagy hosszú leírásokat megfogalmazni, akkor biztosan tetszeni fog neked a Linkeld.be linkmegosztó portál!

Legyen szó blogról, bejegyzéseidről, a webes áruházadról illetve annak tetszőleges termékeiről, vagy az interneten hirdetett szolgáltatásról, mi örömmel fogadjuk beküldött linkjeidet! Főoldalakat és aloldalakat egyaránt küldhetsz be hozzánk, így a weboldalad akár minden lapja könnyedén meg tudja kapni a keresőrobotok hőn áhítozott figyelmét!