Kihagyhatatlan eszközök műhelyeknél

Erősebb és ellenállóbb belső menet? Finomabb húzási nyomok vagy futási színek eltávolítása? Vannak olyan „szerszámok”, amik elengedhetetlenül fontosak igényesebb munkáknál.
A hibás menetek például számos terméknél a gyártási folyamatból történő kiesését eredményezheti. A károsodott menetek tartós helyreállítása a felesleges kiadásról mentheti meg Önt. Gazdaságos termelést eredményezhetnek a menetjavító betétek . Mely tulajdonképpen a szervizek alapszerszámai között kellene, hogy legyenek.
Gyárak, üzemek, műhelyek választása. Épp úgy, mint a négertárcsa. A menetjavító betét és a négertárcsa előnyei elengedhetetlenül fontosak a műhelyek számára.
Ha felülettisztítási munkálatoknál az egyenletesen csiszolt, maradványoktól mentes felület eléréséhez sokszor erősen koptató hatású, durva szerkezetű csiszolószemcsés dologra van szükség.
Ráadásul univerzálisan alkalmazható minden anyaghoz. Ilyen a négertárcsa is. Ismerje meg a menetjavító betét most közelebbről, majd keressen rá négertárcsa aloldalunkra is.