beBird – Madáretető másképp

Talán már Te is gondolkodtál azon, miért csak házikó formájú madáretetőket látsz mindenütt. Egy szürke téli reggelen a ködbe bámulva jött a gondolat: Miért kell még egy ilyen tárgynak is, mint a madáretető, ennyire sablonosnak, és szürkének lennie. Ezért célul tűztük ki: létrehozunk egy olyan vidám és funkcionális tárgyat, ami egyszerű felépítésű, akár otthon is összeállítható a legkisebb kézügyesség nélkül, mégis színes és nem utolsó sorban ötletes formájú.

Ezután már kézenfekvő volt a fára akasztható alma formájú madáretető, melyet természetesen almazöldre és pirosra színeztünk. A magenta virág lett mindannyiunk kedvence, mert olyan színfolt a kertünkben, hogy minden reggel örömmel tölt el, amikor kinézünk a szürke hajnali ködbe. 

A hagyományos házikóformát sem vetettük el, csak kicsit továbbgondoltuk, és egy kis színt és életet vittünk a megjelenésébe. A modern kertekbe pedig az egyszerű kört képzeltük el, természetesen ezt is kicsit megbolondítva élénk színekkel és mintákkal. Ha tetszenek a beBird madáretetők nézd meg a kerti bútorainkat és kiegészítőinket is!
beBird!  Engedd szabadon szárnyalni a képzeleted!