A pénzügyi fordítások spcialistája, a Business Team Translations fordítóiroda

A Business Team Translations fordítóiroda 1999 óta teljesít kifogásolhatatlan minőségű műszaki fordítást ügyfeleinek. 17 év tapasztalatunknak köszönhetően a műszaki fordítás, lektorálás, tolmácsolás a mi specialitásunk. Mi a világ valamennyi nyelvpárjában végzünk fordítást
A műszaki ipar különböző ágai külön szaktudást igényelnek. A legjobb fordítás érdekében, cégünk kizárólag olyan professzionális szakfordítót, lektort vagy tolmácsot alkalmaz, aki több éves tapasztalattal rendelkezik az adott ágban, mint a faipar, gumigyártás, építészet, hulladékgazdálkodás.
Szolgáltatásunkat folyamatosan fejlesztjük az ügyfeleink visszajelzései alapján, így 100%-ban megfelelünk az műszaki ipar szigorú igényeinek. Kérésére, mi külön odafigyeléssel lektoráljuk műszaki projektjét. Ebben az esetben, szakmai lektor kollégánk összeveti a forrás és a célnyelv szövegét, és szükség esetén javítja.
A műszaki tolmácsolás különösen nehéz feladat, ezért mi a legkiválóbb szaktudással rendelkező kollégánkat állítjuk az Ön rendelkezésére.
Ha időt szeretne megtakarítani, renelje meg a teljes körű szolgáltatásunk kiemelkedő részét képező nyomdai előkészítést. A fordítástól kezdve a nyomdai előkészítésig mindent sikeresen elvégzünk.
Ügyfeleink számára az alábbi dokumentumok fordítását teljesítettük leggyakrabban: Informatikai szövegek, pályázati kiírások, gépkönyvek
Műszaki fordításink alatt kiemelkedő referenciákat szereztünk:
Procter & Gamble
Lufthansa
Knorr-Bremse
Delta Plus
ASUS