Bejegyzések címkézve "játék"

Pocoyo játék

Pocoyo a mindenre kíváncsi, érdeklődő gyermek imád új dolgokat megtudni. Természetesen hűséges barátai sem maradhatnak el mellőle. Pocoyo segítségével a legkisebbek megismerkedhetnek a körülöttük lévő világ színeivel, számokkal és még sok érdekességgel. Pocoyo nem csak a mesében lehet a gyermek segítségére, de akár meg is vásárolhatja gyermekének, hogy a mindennapokban is vele lehessen.

Játéktenger kedvezmény

Játéktenger kedvezmény által Ön is nagyszerű áron juthat jó minőségű játékokhoz! A karácsonyi költekezésben különösen fontos, hogy az ember ráakadjon az akciókra és ezáltal spóroljon! A jatektenger.hu webáruházban hatalmas választékot talál és a legkülönfélébb játékokat, így minden korosztály számára találhat játékokat, amikkel örömet tud okozni. Bővebb információ a jatektenger.hu webáruházban!

My Fairy Garden

My Fairy Garden nem más, mint egy csodálatos unikornis kert, ahol a minden megtalálható, ami boldoggá tesz egy kislányt! A varázslatos kertben megtalálható Bella tündér, akinek csodaszép tündér kertet hozhat létre a játékos! Természetesen az unikornis kertben unikornis is található. A varázslatos unikornis kerthez útmutató is található, hogy minél csodálatosabb kertet tudjon létre hozni a kislány!

Mesekocka játék

Mesekocka név elsőre ismeretlen lehet, ugyanakkor gyermekkorunkban valószínűleg mi magunk is szívesen játszottunk ezzel a játékkal. A mesekocka színes fa játék, mely megfogható és a helyükre illeszthető fadarabokat jelent. A mesekocka készségfejlesztő játék, mivel fejleszti a finommotorikus mozgást, a kifejezőképességet, a kreativitást és a szem és kéz koordinációs készséget is.

Puzzle mesekocka

Puzzle mesekocka számos előnnyel rendelkezik, így nem csoda, hogy a gyerekek odáig vannak érte. A puzzle mesekockával a szülő akár mesélhet is, ez pedig a gyermek számára nagyon fontos, hisz a legtöbb gyerek szeretne minél több időt tölteni a szülőkkel, akik a biztonságot jelentik számukra. A puzzle mesekocka ráadásul számos készséget is fejleszt, ezért a szülők és óvónők is előszeretettel vásárolják a kicsiknek.

Játéktenger készségfejlesztő játékok

Játéktenger készségfejlesztő játékok elképesztően nagy választékban! A készségfejlesztő játékokat számos szakértő is javasolja, azonban fontos, hogy olyan játékokat válasszon, amik sikerélményt okoznak a gyereknek, vagyis fontos, hogy megfeleljen az életkori sajátosságoknak. Ha a játék idősebbek számára készült vagy túl bonyolult, akkor az csak csalódást fog okozni, így érdemes körültekintően választani!

Asmodee játékok

Asmodee játékok nagyszerű árakon mindazok számára, akik minőségi játékokat keresnek! Az Asmodee egy francia játék kiadó, mely már 1995 óta szórakoztatja a családokat kitűnő játékaival. Az Asmodee játékok nem csak a szórakozást garantálják, de a játszva tanulás élményét is. Az Asmodee kicsiknek és nagyoknak egyaránt gyárt játékokat, így érdemes végig nézni a széleskörű kínálatot a jatektenger.hu webáruházban!