Bejegyzések címkézve "játék"

Mesekocka játék

Mesekocka név elsőre ismeretlen lehet, ugyanakkor gyermekkorunkban valószínűleg mi magunk is szívesen játszottunk ezzel a játékkal. A mesekocka színes fa játék, mely megfogható és a helyükre illeszthető fadarabokat jelent. A mesekocka készségfejlesztő játék, mivel fejleszti a finommotorikus mozgást, a kifejezőképességet, a kreativitást és a szem és kéz koordinációs készséget is.

Puzzle mesekocka

Puzzle mesekocka számos előnnyel rendelkezik, így nem csoda, hogy a gyerekek odáig vannak érte. A puzzle mesekockával a szülő akár mesélhet is, ez pedig a gyermek számára nagyon fontos, hisz a legtöbb gyerek szeretne minél több időt tölteni a szülőkkel, akik a biztonságot jelentik számukra. A puzzle mesekocka ráadásul számos készséget is fejleszt, ezért a szülők és óvónők is előszeretettel vásárolják a kicsiknek.

Játéktenger készségfejlesztő játékok

Játéktenger készségfejlesztő játékok elképesztően nagy választékban! A készségfejlesztő játékokat számos szakértő is javasolja, azonban fontos, hogy olyan játékokat válasszon, amik sikerélményt okoznak a gyereknek, vagyis fontos, hogy megfeleljen az életkori sajátosságoknak. Ha a játék idősebbek számára készült vagy túl bonyolult, akkor az csak csalódást fog okozni, így érdemes körültekintően választani!

Asmodee játékok

Asmodee játékok nagyszerű árakon mindazok számára, akik minőségi játékokat keresnek! Az Asmodee egy francia játék kiadó, mely már 1995 óta szórakoztatja a családokat kitűnő játékaival. Az Asmodee játékok nem csak a szórakozást garantálják, de a játszva tanulás élményét is. Az Asmodee kicsiknek és nagyoknak egyaránt gyárt játékokat, így érdemes végig nézni a széleskörű kínálatot a jatektenger.hu webáruházban!

Online játék áruház

Online játék áruház nagyszerű árakkal és bő választékkal! A jatektenger.hu webáruházban tengernyi játékot találhat. Úgy is mondhatnánk, hogy afféle gyermek mennyország. A jatektenger.hu webáruházban érdemes megtekinteni a blog cikkeket is, hiszen hasznos, informatív cikkeket találhat gyermeknevelés és játék témában. Továbbá a kategóriák segítenek eligazodni a játékok garmadája közt és így könnyebb lesz rálelni a tökéletes játékra!

Playbox termékek játéktenger

Playbox termékek játéktenger hatalmas kínálata most akciós áron vásárolható meg online webáruházunkból. A kis rajongók számára igazán jó hír lehet, hogy most akciós áron kínáljuk a legkülönlegesebb játékokat a termékpalettánkból. Az összes kínálatunkat megtekintheti a jatektenger.hu weboldalára kattintva, de ugyanitt minden további bővebb információt is megtalál a termékeinkről és a házhozszállításról.

Echantimals babaház

Echantimals babaház a legkisebbek számára. Sokszor nem tudjuk, hogy mi is lenne a legideálisabb a kislányok számára. Ha nem szeretne feleslegesen haszontalan dolgokra költeni, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra kattintva, ahol a teljes kínálatunk akár már pár kattintás által könnyedén elérhető. Kattintson a jatektenger.hu weboldalára, ahol a teljes kínálatunk elérhető, illetve a legszimpatikusabb termékeket könnyedén meg is rendelheti.