szepsegapolas

Mi várható a hasplasztika után ?

Annak tudatában, hogy a hasplasztika az egyik legnagyobb megterhelést jelentő esztétikai beavatkozás, ezért a szövődmények lehetősége is nagyobb lehet. A plasztikai sebész javaslata az, hogy a műtétet követő 2-3 hétben fokozottan oda kell figyelni a kíméletes fizikai aktivitásra, például sportolni csak kb. 2 hónap múlva szabad elkezdeni, valamint 6-8 hétig viselni kell egy elasztikus haskötőt is.

Thai masszász Budapest VII. kerületében

Egészség- és szépségmegőrző masszázs, thai masszázs VII. kerületi szalonunkban, ahol személyesen tudhat meg többet az árainkról. Figyelmükbe ajánljuk az ayurvédikus masszázst, amely kényezteti a testet és lelket egyaránt. Ez az ősi indiai gyógyító hagyományok szellemében végzett masszázs 5000 éves múlttal rendelkezik, és méregtelenítő gyógynövénytartalmú olajakkal végzik, megújítva így az emberi szervezetet.

Hatékony szemránckrém mindenkinek

Az apró ráncok eltüntetésére tökéletesen alkalmas a hialuronsav. A szemránckrém emellett értékes iskolavirággal dúsított. Intenzív hatása miatt nagyon közkedvelt. Bio argán- és szőlőmagolaj segítségével regenerálja a bőr felszínét. A szemránckrém természetes E-vitamint tartalmaz. Teltebb és rugalmasabb érzetet kelt. Bármilyen bőrtípusra használható. Az ilyen típusú szemránckrém a Hello nature oldaláról vásárolható meg.

A dumaszinhaz.hu fellépők

A dumaszinhaz.hu fellépők vállalnak speciális céges előadásokat. Cégvezetőként érdemes átgondolni ezt a fajta kikapcsolódási módot, amellyel meglepheti kollégáit. A társulat tagjai csak az Ön kérésére, a kívánt helyen és időben lépnek fel egyedi műsorszámukkal a vállalat dolgozóinak szórakoztatására. Legyen ez egy különleges meglepetés, mely felejthetetlen marad. Dumaszinhaz.hu – mert a humor mindig jót tesz a léleknek!