sport

Under Armour pulóver két zsebbel

Tökéletesen vízhatlan felsőt a Fitgear oldaláról rendelhetünk. Az ilyen típusú Under Armour pulóver pamut alapanyagú és különleges Storm technológiájának köszönhetően rendkívül jól viseli a szélsőséges időjárási viszontagságokat. Viselése kényelmes, rendkívül puha, meleg és könnyű. A felsőn két oldalsó zseb is található, így a kezeinket is meg tudjuk védeni a széltől, esőtől. Online többféle méretben kapható.

Kellys bike széles palettája

A Kellys olyan kerékpárokat készít, amelyek a megbízhatóságról szólnak. Városi használatra alkalmas az a Kellys bike, amit online meg lehet vásárolni. Többféle méretben választható, gyerekektől egészen felnőtt korig. A paletta igen színes, így férfi és női modellek is kaphatóak. A Bike life webboltban alumínium vázas modellek kaphatóak, a rendelés menete pedig roppant egyszerű.

Jó választás a Kellys bike

Biztonságos bicikli márkákkal találkozhatunk, ha a Bikelife oldalára kattintunk. A Kellys bike széles palettával rendelkezik, így a gyerekektől egészen a felnőtt korig megtaláljuk a számításainkat. Évről-évre megújuló márkáról beszélünk. Vázát alumíniumból készítik, 24 fokozatos váltóval rendelkezik. A Kellys bike V-fékes, így biztonságosan használható. A városi modellek mellett a cross biciklik iránt nagy az érdeklődés.

Zsírégetés a megfelelő módon

A zsírégetés szabálya alapvetően az, hogy nem elég önmagában sportolnunk. Az étkezésre is legalább annyi figyelmet kell szentelnünk, mint magára a mozgásra. Az edzés intenzitásának növekedésével csökken a felhasznált zsírok aránya az összenergia felhasználásán belül, viszont az intenzív edzés kihat egész napra (már ha korán megyünk edzeni). Ilyen és hasonló érdekességeket tudhatsz még meg, ha ellátogatsz oldalunkra!

Tornaeszközök széles választéka

Az Airtrack Hungary oldalán olyan atlétikai kiegészítőket vásárolhatunk, amelyek a magas minőséget képviselik. Az tornaeszközök kínálata színes, így minden sportág megtalálja a számára megfelelőbb segédeszközt. Többféle típus és modell között lehet válogatni. A rendelés menete nem bonyolult, csak követni kell a weboldalon lévő lépéseket. Az airtrack termékek természetesen házhoz érkeznek.

Edzőtábor helyszínek

Kedves táborszervezők, pedagógusok, edzők, csapat, klub és csoportvezetők…... Több mint félszáz, már kipróbált edzőtábor helyszín közül választhat egy helyen. Ha nehéz a választás, kérje segítségünket, ajánlatainkért vállaljuk a felelősséget....... Nem árulunk zsákbamacskát, hiszen az oldal az információk pontos és hiteles átadása céljából jött létre, melyért mi mint szervezők, és a táborhelyszínek mint szolgáltatók, közösen vállaljuk a felelősséget...... KERESSENEK MINKET BIZALOMMAL

ADIDAS RAJONGÓ

Vásárlóink megtalálhatják a számunkra legmegfelelőbb Adidas sportruházati termékeket, melyekkel komfortosabbá, és élvezetesebbé tehetik a sportolást, illetve a mindennapi outfitjüket színesíthetik. Az Adidas Group tagjaként törekszik cégünk a megbízhatóság, minőség, korrekt ár biztosításával igazodni a vásárlói igényekhez. Légy eredeti! – a webshopunk szlogenje nem csak azért fogalmazódott meg bennem, mert jól hangzik, hanem mert méltón tükrözi a termékeink 100%-os eredetiségét, illetve Adidas kollekciónkat viselve kitűnhetsz a szürke hétköznapok forgatagából. Ahhoz, hogy életünk megannyi szerepében helyt tudjunk állni, és egészségesek maradjunk, szükségünk van a mozgásra, sportra, feltöltődésre. A különböző kikapcsolódásokhoz – akár személyre szabottan is – ajánljuk Adidas termékeinket. Célunk, hogy Magyarországon egy olyan elit Adidas sportmárka rajongó közösséget alkossunk Veled együtt, akik függetlenül a kedvenc sportjuktól, összetartanak és jól érzik magukat azok között, akik ugyanazt a márkát kedvelik: az Adidas-t!