gasztronomia

Mit tartogat az ital nagyker?

Internetről ma már biztonságos körülmények között lehet különböző italokat rendelni. Az Artizan ital nagyker kínálatában nemcsak borokat, de minőségi pálinkát és söröket találunk. A kisüzemi sörök roppant keresettek. A híres borászatok mellett kisebb magyar pincészetek borait is meg lehet online rendelni. Érdemes körülnézni az akciós ajánlatok között, ahol kedvezményesebben hozzájuthatunk a termékekhez.

Minőségi borok 91 pont felett

Borversenyeken elért 91 pont feletti borokat lehet minőségi bornak tekinteni. A Pannon borbolt kínálatában minőségi borok széles választékban kaphatóak. Legyen szó vörös, fehér vagy rozé fajtáról, itt mindenki megtalálja kedvencét. Borvidék, termelő és évjárat alapján is lehet keresgélni a termékek között. A magyar borokat sokan keresik. Raktáron lévő palackokat 1-2 munkanapon belül kiszállítják.

Étcsokoládéval bevont marcipán rúd

Sokan nem tudnak ellenállni a marcipán különleges ízvilágának. A sima Anthon Berg marcipán rúd többféle ízesítésben kapható, legyen az nugátos, konyakos, étcsokoládés, extra fekete vagy whiskey-vel töltve. A marcipán rúd mandula tartalma 16 százalék. A rudakat 54 százalékos kakaótartalommal rendelkező étcsokoládéval vontak be. Kisebb, nagyobb kiszerelésben megrendelhető a Gourmania webbolt oldalára kattintva.

Családi hús nagykereskedés Budapesten

A már közel 30 éve működő családi vállalkozásunk, amely Budapesten működik és a Hídvégi-Hús Kft. név alatt fut egy 100%-ban magyar tulajdonú cég, amely a hazai hús nagykereskedelmi piac meghatározó tagja. Termékeink közé tartozik a sertéshús, marhahús, baromfihús, gyorsfagyasztott vadhúsok, bárányhús és a halak is. Ha ellátogat új weboldalunkra láthatja Budapesten húskiszállítást is vállalunk.

Őssejt és Lifepharm Laminine

Őssejtek a kozmetikában. A kozmetikaipar is felismerte már az őssejt felhasználásának módját. Szúrás nélkül is lehet élvezni az őssejt regeneráló, megújító tulajdonságait: több olyan kozmetikum és táplálékkiegészítő is létezik már, amely humán vagy növényi őssejtekből kivont növekedési faktorokat tartalmaz, így stimulálva a felhasználó saját sejtjeit “újra-élesztve” azokat. Ezen a weboldalon egy olyan Lifepharm terméket mutatunk be, amely a szervezetünkben őssejt aktiválást végez.

Húsbolt és vágóhíd

A sertés vágóhidat a hazai és nemzetközi higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások figyelembevételével tervezték és építették így alkalmas malacvágás használatára is. A vágóállatok beszerzésekor a cég szem előtt tartja a piaci igényeket, valamint a fogyasztók egészségét és biztonságát. A cég jelenleg sertés vágás és malacvágás tevékenységgel foglalkozik. A sertés vágóhídon az élőállat átvételétől megkezdve a hús kiadásáig számítógépes rendszer regisztrálja az egész termelési folyamatot.

Klasszikus rozé bor

Aki ragaszkodik a különlegességhez, az nem fehér vagy vörös bort kér poharába. A rozé bor minden körülmények között megállja a helyét. Leginkább a női borfogyasztók részesítik előnybe, de ma már egyre több karakteres ízvilággal is találkozhatunk. A rozé bor közül talán a kadarka az, amelyet mindenki ismer. Az internetről kényelmesen házhoz rendelhető, és nem kell félni attól, hogy az üveg megsérülne.