gasztronomia

Családi hús nagykereskedés Budapesten

A már közel 30 éve működő családi vállalkozásunk, amely Budapesten működik és a Hídvégi-Hús Kft. név alatt fut egy 100%-ban magyar tulajdonú cég, amely a hazai hús nagykereskedelmi piac meghatározó tagja. Termékeink közé tartozik a sertéshús, marhahús, baromfihús, gyorsfagyasztott vadhúsok, bárányhús és a halak is. Ha ellátogat új weboldalunkra láthatja Budapesten húskiszállítást is vállalunk.

Őssejt és Lifepharm Laminine

Őssejtek a kozmetikában. A kozmetikaipar is felismerte már az őssejt felhasználásának módját. Szúrás nélkül is lehet élvezni az őssejt regeneráló, megújító tulajdonságait: több olyan kozmetikum és táplálékkiegészítő is létezik már, amely humán vagy növényi őssejtekből kivont növekedési faktorokat tartalmaz, így stimulálva a felhasználó saját sejtjeit “újra-élesztve” azokat. Ezen a weboldalon egy olyan Lifepharm terméket mutatunk be, amely a szervezetünkben őssejt aktiválást végez.

Húsbolt és vágóhíd

A sertés vágóhidat a hazai és nemzetközi higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások figyelembevételével tervezték és építették így alkalmas malacvágás használatára is. A vágóállatok beszerzésekor a cég szem előtt tartja a piaci igényeket, valamint a fogyasztók egészségét és biztonságát. A cég jelenleg sertés vágás és malacvágás tevékenységgel foglalkozik. A sertés vágóhídon az élőállat átvételétől megkezdve a hús kiadásáig számítógépes rendszer regisztrálja az egész termelési folyamatot.

Klasszikus rozé bor

Aki ragaszkodik a különlegességhez, az nem fehér vagy vörös bort kér poharába. A rozé bor minden körülmények között megállja a helyét. Leginkább a női borfogyasztók részesítik előnybe, de ma már egyre több karakteres ízvilággal is találkozhatunk. A rozé bor közül talán a kadarka az, amelyet mindenki ismer. Az internetről kényelmesen házhoz rendelhető, és nem kell félni attól, hogy az üveg megsérülne.

Finom, olasz szószok mártások

Az olasz konyha nagyon szereti a szószos finomságokat. Az eredeti olasz szószok mártások beszerzése most már nem lesz lehetetlen, csak kattintsunk a Gourmania webbolt oldalára, ahol mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőbb kombinációt. De nemcsak főételekhez találunk itt finom szószokat, hanem édességekhez, fagylalthoz vagy süteményhez is. A kiválasztott termékeket házhoz szállítják.

Meggyel készült mézes pálinka

A mézzel készült pálinkát a hölgyek is előszeretettel kortyolgatják. A pannonhalmi mézes pálinka árában nagyszerű, minőségében pedig kivételes, így érdemes a megvásárlása mellett dönteni. Az akácmézzel készült meggypálinka minden kóstolót el fog csábítani. Üde jellegét a meggy fanyarságának és a méz édességének köszönheti. Ajándéknak is tökéletes választás, díszcsomagolásban is kérhető.

Pizza házhozszállítás Balatonföldvár és környéke

Egyél egy finom pizzát a Balaton partján! A Pizzeria-Pescara a hét bármely napján fogadja pizza rendelésed délelőtt 11-től egészen este 10:30-ig. A pizza Balatonföldvár, Zamárdi, Kőröshegy, Szántód és Balatonszárszó területére is ingyen szállítással érkezik hozzád. Válogass kedvedre finomabbnál finomabb pizzáink, hamburgereink közül. Teljes kínálatunkat és elérhetőségeinket weboldalunkon találod.