blog

Amit a hírlevelekről tudni érdemes

Megvegyem? Tesszük fel a kérdést. Minél szélesebb a kínálat, annál nehezebb válaszolni. Vásárolhatunk az árjelzés alapján, a könnyebb eligazodáshoz segít az egységár, mely a eltérő csomagolású termékek egy egységének (kg, liter, darab) szabja meg az árát. A netes hírlevelek is sokat segítnek a vásárlók meggyőzésében. Vásárlásnál célszerű számításba venni az ár és érték arányát (pl. várható élettartam a energiatakarékos izzóknál, valamint a lehetséges minőségi eltéréseket. Fontos kiszámolni, hogy készen vásároljunk egy árucikket vagy saját magunk is el tudjuk készíteni. Sütni, főzni vagy barkácsolni rengetegen szeretnek és ezzel pénzt takaríthatnak meg maguknak, hisz csak az alapanyagokat kell megvásárolni. Megvegyem? honlapon a hírlevelekről és azoknak a jellemzőiről olvashat.

Kiváló PR cikkek

Ha minőségi tartalomra vágysz, akkor gyere és nézz be a webkoktel.hu oldalra. A legérdekesebb weboldalakat és a legjobb cikkeket gyűjti össze az oldal az érdeklődőknek. A lényeg, hogy az oldal látogatói minőségi és értékes tartalmakhoz jussanak hozzá. A cikkeket érdekes képek, videók színesítik. Véleményezhetjük a videókat, értékelhetjük és megoszthatjuk a számunkra fontos és jó cikkeket. Mi magunk is készíthetünk PR cikket amit aztán be is küldhetünk az oldalra, csak a weboldal PR cikk beküldési feltételeit kell betartanunk. Ha nem értünk a cikk íráshoz vagy a képszerkesztéshez de szeretnénk, ha oldalunkról egy igényes cikk jelenne meg, akkor lehetőségünk van a webkoktel.hu oldalt megbízni a cikkírással kapcsolatban, 5.000,-Ft./cikk áron. Érdemes a weboldalt látogatni vagy cikket beküldeni mert igényesen minőségi tartalmat szolgáltat az érdeklődőknek.

Információs oldal, Prizmatech

A Prizmatech oldal egyik fő feladata, hogy összegyűjtse és megossza a látogatókkal a legjobb és legérdekesebb cikkeket, híreket. A témakörök színesek és érdekesek. Olvashatunk divatról, állatokról, technikai újításokról és még sok más fontos témáról. Egyszerűen és gyorsan bárki beküldhet az oldalra PR cikket. Témamegkötés nincsen, viszontliket nem kérnek, csak néhány egyszerű szabály van amit be kell tartani. A feltételek a következők: Minimum 2000 karakteres egyedi szöveg, amiben legalább egy kép szerepeljen. Maximum 1db link elhelyezése lehetséges a szövegben. Erotikus oldalakat nem lehet beküldeni. A beküldött oldalnak legalább 10 oldallal kell rendelkeznie és befejezetlen, félkész oldalakat nem fogadnak el. A beküldött oldalt egyszer leellenőrzi a Prizmatech és ha valami hibát talál vagy nem működik az oldal akkor visszadobja és nem fogadja el a cikk beküldést. Ezek a feltételek valljuk be könnyen teljesíthetőek, és így könnyen felkerülhetnek az oldalra a jobbnál jobb értékes tartalommal ellátott cikkek.

Merre tart a vásárló?

Megvegyem? Tamáskodunk magunkban. Minél szélesebb a kínálat, annál nehezebb eldönteni. Vásárolhatunk az ár alapján, a könnyebb eligazodáshoz támogat az egységár, mely a másféle kiszerelésű árucikkek egy egységének (kg, liter, darab) szabja meg az árát. Vásárlásnál racionális számításba venni az ár és érték egyensúlyát (pl. várható élettartam a energiatakarékos égőknél, valamint a lehetséges minőségi eltéréseket. Érdemes kikalkulálni, hogy készen vásároljunk egy terméket vagy önállólag is el tudjuk készíteni. Sütni, főzni vagy barkácsolni sokan szeretnek és ezzel sok forintot spórolhatnak meg maguknak, hisz csak az alapanyagokat kell megvenni. Megvegyem? weblapon a tárgykörrel kapcsolatos írások között szemezgethet.

Szolgálatodra – Zárszerelés és más

A szolgálatodra blog a mindenféle szolgáltatásokat, szakmákat próbálja egybegyűjteni. Ez lehet pl. kozmetikával kapcsolatos munka, dolog. Vagy akár zárszerelés is! Ami a lényeg, hogy próbál bepillantást nyújtani a magánszemélyeknek rendelkezésre álló tucatnyi szolgáltatás részletébe. Ha megragadta a kíváncsiságodat a téma, akkor nézz fel a \"Szolgálatodra!\" blogra. Tudj meg minél többet!

Szaknévsor hírek oldala

Nem régiben látta meg, vagyis került a napvilágra a szaknévsor hírek oldala az internet böngészése alatt. A keresője segítségével gyorsan eljuthatunk az érdekes cikkek irányába. De ez még nem minden a szaknévsor oldalán. Még kategóriák is vannak. Ilyen például a: hírek, szolgáltatás és még sorolhatnánk, de mindenről az oldalon találkozhatnak a látógatok. Sőt, még a véleményüket is kinyilváníthatják az cikkek olvasása után.

Hasznos blog a mezőkövesdi szállás és egyéb dolgokról

Mezőkövesdi szállást próbál szerezni? Vagy csupán a városról próbál többet megtudni? A Kisfa vendégház honlapján mindkettőt megteheti! A blogon a Zsóry fürdő múltja mellett Ön az aktuális újdonságról is talál információkat. Ezek a mezőkövesdi szállások környékén lévő kultúrális eseményektől kezdve a sima hírekig sok mindent magukba foglalnak. A KisFa Zsóry-fürdői szállás weblapján részleteseben is tájékozódhat a témáról. A Valentin napi programokról szóló cikk csak egy a sokból. Álmodja meg előre nyaralását, válassza a legjobb szállást Mezőkövesden!