ThermoShield az igazi

Weboldalunkon teljes körű tájékoztatás kap a ThermoShield festékeink színskáláiról, felhasználási területeiről illetve módjairól. Továbbá tájékozódhat a legkorszerűbb technikákról és eszközökről.

 

Honlapunkon rövid ismertetőkkel mutatjuk be különböző festék fajtáinkat, hogy Ön a legtökéletesebbet választhassa ki. Az alábbi termékcsoportok közül választhat: beltéri, kültéri, fa, és fémfestékek.

 

  • Beltéri festékeinket tisztasági festésre, a hőszigetelés javítására és higieinás védelemre is ajánljuk. Alkalmazhatja a legegyszerűbb falszerkezettől egészen a különleges tapétáig, minden felületen kiválóan fed, és tartós színt eredményez.
  • Kültéri festékeink kiválóan alkalmazkodnak a legszélsőségesebb időjárási viszonyokhoz is. Széles színskálánk és a tartós eredmény kiemeli az Ön otthonát a környezetéből.
  • Fafestékeink tökéletes védelmet nyújtanak a fafelület számára. Ellenáll a fagynak és az égető napsütésnek is. A felületen egy vízzáró réteget képezve megakadályozza a felület korhadását, melyben a pára áteresztő funkciója is nagy szerepet játszik.
  • Fémfestékeink kiállják az idő próbáját, maximális védelmet biztosítanak a korrózió ellen, hosszú éveken át.

 

Tekintse meg portálunkat és böngésszen kedvére a választékból.ThermoShield a kezelt felületnek. Szakemberink késséggel állnak az Ön rendelkezésére, bármilyen kérdés merüljön is fel. Használja Ön is termékcsaládunkat, tegye otthonná lakását!