Bejegyzések címkézve "való világ"

Minden, ami Való világ 5

Egy olyan weboldalt keresel, ahol mindig a legújabb Való Világ 5-tel kapcsolatos pletykákat olvashatod? Amennyiben válaszod a kérdésre igen, akkor örömmel tudatjuk veled, hogy megtaláltad. Nálunk, legyen a kedvenced Veronika vagy éppen Attila, biztosan minden információt megtalálsz róluk. Hogy biztosan mindenről időben értesülj, nálunk állandó online közvetítést nézhetsz a villából. Látogasd meg weboldalunkat most!

Való Világ 5

Mi szólnál, ha egy olyan jó csaj, mint VV Dya beköltözne a hálószobádba? Örülnél neki, ugye? Nos, ha nem is hús-vér valójában, de az RTL Klub Való Világ 5 valóságshow-jának segítségével Te is részese lehetsz nemcsak Dya, de Seherezádé, Annamária, Shadi és a többi VV5 villalakó mindennapijainak. Túl nyugis az életed és veszekedésekre vagy kíváncsi? Vagy jelenleg nincs párod, és legalább szeretnéd nézni azt, ahogyan mások egymásra találnak? Esetleg nem elég izgalmas az életed, és ezért izgalmakra vágysz? A Való Világ 5 segítségével minden álmod valóra válhat. Ez a műsor egy "kis világ" a nagyvilágban. Elzártan, külön szabályok szerint élik napjaikat a villalakók és Zizi malac, Te pedig dönthetsz a sorsukról. Ha ezt a döntést minél több információra alapozva szeretnéd meghozni, akkor várunk téged is rajongói weblapunkon, ahol minden szükséges adatot, képet, videót stb.-t megtalálsz, ami ahhoz szükséges, hogy képben legyél a villa életével kapcsolatban.


Való világ

Ha szükséged van egy megbízható, de mégis gyakran frissülő való világ 5 hírportálra, akkor jó helyen jársz. A VV5 egy teljesen új irányvonalat képvisel, amit érdemes figyelned, hogy bebiztosíthasd magadnak a friss napi hírkavalkádot. A VV5-re 38 ezer jelentkező volt, amiből összesen csak 14 szerencsés költözhet be fél évig a luxus börtönbe. Az eddigi évadokat szinte el is felejthetjük, hiszen annyi újítás történt, hogy szinte már a régi szabályok se jutnak az eszünkbe. Most az Aréna játssza a műsorban a főszerepet, ahol bárki lehet hős és ezzel megkímélve magát a párbajoktól. Látogass el hozzánk a részletekért, mert megéri követni minket.