Bejegyzések címkézve "tánc"

Egyszerű társastánc tanulás

Szeretne megtanulni táncolni? Látogasson el hozzánk, ha önt is érdekli a társastánc. Ugorjon be hozzánk és próbálja ki, az első óra fél áron van minden vendégünknek. Úgy gondoljuk, fontos, hogy az ember jól tudjon táncolni, mert hozzátartozik az élethez, a szórakozáshoz. Látogasson el honlapunkra és tudjon meg rólunk minden részletet, örömmel állunk bármikor rendelkezésére, ha kérdése lenne. Nálunk a legjobb oktatól segítik táncosainkat. Már holnap elkezdhet táncolni, ne habozzon hát!

Tánckoktél Tánciskola

A Tánckoktél Tánciskola fő profilaja felnőttek társastánc oktatása. A kezdőtől a hobbi csoportig minden szint megtalálható nálunk! Nem kell tartani semmitől, a kezdő csoportban mindenki kezdő, tehát nem kell semmilyen táncos előképzetség. Nincs felső korhatár és ha nem tudsz táncpartnert hozni magaddal, az sem baj.

A tanfolyamok mellett folyamatosan tartunk intenzív tánchétvégéket, ahol egy nap alatt több figurát is elsajátítanak a jelentkezők. Téli és nyári tánctáboraink szintén fontos pontjai a tánciskola közösségi életének.

Ha szeretnél a saját ütemedben fejlődni vagy esetleg mindig máskor érsz rá, akkor neked a magán táncórákat ajánljuk. Ha esküvőre készülsz és szeretnél egy koreográfiát megtanulni, akkor szintén a külön táncórák jelentik a megoldást.

Szalagavatóra készül az osztály? Kéne valamit táncolni, de nincs ötlet? Mi ebben is segítünk!