Bejegyzések címkézve "széf"

Otthoni széf

Otthoni széf nagy előnye, hogy gyakorlatilag bármit bele lehet tenni, amit a tulajdonos értékesnek gondol. Például készpénzt, ékszert vagy iratokat. Biztos lehet benne, hogy a széf belsejében minden értéke biztonságban lesz és senki sem fogja kinyitni. Ha magas fokú biztonságra vágyik, akkor látogasson el a banktechsafe.hu webáruházba és tekintse meg a kínálatot! Otthoni széfek webáruháza

Tűzálló széf online

Tűzálló széf online informatikusoknak, veszélyes vegyszerekkel dolgozóknak. A fontos adatok és a veszélyes vegyszerek tűz esetén komoly problémát jelentenek. Egyrészt a fontos adatok elvesznek a tűzben, másrészt a vegyszerek van, hogy még nagyobb bajt okoznak, ráadásul mérgező vegyületek is kiszabadulhatnak, így fontos, hogy ha tűz tör ki, a lángok és a nagy hő ne érje el őket. A tűzálló széf ebben jelent segítséget.

Széf ár – banktechsafe.hu

Széf ár tekintetében egyáltalán nem számít horribilis összegnek, legalábbis a mai darabokat közt számos olyan található, mely egyáltalán nem kerül csillagászati összegbe, így akár háztartásokba is tökéletes, a lakók értékeinek megőrzésére. Természetesen akadnak meglehetősen drága darabok is, ezek, azonban leginkább bankok és ékszerüzletek számára készülnek és komoly biztonsági szintet jelentenek.

Tűzálló széf a banktechsafe.hu-ról

Tűzálló széf a banktechsafe.hu-ról elérhető áron megvásárolhatóak. Amennyiben szeretné biztonságban tudni a kisebb értékeit, vagy a fontosabb dokumentumait, akkor látogasson el a honlapunkra, ahol további bővebb információkat talál. A falba építhető széfek nagyon jó alternatívnak bizonyulnak, ugyanis könnyen elrejthetőek. A magas tapasztalattal rendelkező munkatársaink a megrendelt termékeket szakszerűen felszerelik, illetve üzembe is helyezik azt.

Széf vásárlás

Széf vásárlás felső fokon! A széfek biztonságot nyújtanak arra az esetre, hogyha valaki úgy érezné, hogy nincsenek biztonságban az értéktárgyai, és egy falba építhető széfre van szüksége ahhoz, hogy otthon tudja tartani őket. Azonban, mivel jó minőségű termékekről beszélünk, a banki használatnak is tökéletesen megfelelnek. Keresse őket a banktechsafe.hu internetes oldalon. Ár érték arányban kiváló biztonságot nyújtanak a behatolók ellen.

saffortszef.hu

SAFFORT - széfekre specializálódott webáruház. Az első széfet 1998-ban értékesítettük. Azóta több tízezer széf került értékesítésre 10 európai országban, beleértve az Egyesült Királyságot, Németországot, Franciaországot, Olaszországot, Spanyolországot, Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Litvániát és Lettországot. A saffortszef.hu célja, hogy ügyfeleinknek a legjobb széfeket kínáljuk a legjobb áron. A széfgyártóknak és beszállítóinknak olyan webáruházat kínálunk, ahol sikeresen értékesíthetik széfjeiket.

Falba építhető széf

A falba építhető széf ma már nem csak a banki épületek sajátja, hanem az olyanoké is, ahol szintén nagy értékű tárgyakat őriznek. Sőt, ma már egyre gyakoribb az a szokás is, hogy az ember nem a bankban bérel egy széfet a vagyontárgyai megőrzésére, hanem külön széfet rendel az otthonába. Hogyha Ön is szeretne így tenni, látogasson el a www.banktechsafe.hu internetes oldalra, és szerezze be onnan azt a széfet, amelyre szüksége van. Ha szükséges, a karbantartást is elvégzik Önnek!