Bejegyzések címkézve "páncélszekrény"

Páncélszekrény

Páncélszekrény – Számtalan filmben láthattuk, ahogy a rossz fiúk mindössze pár perc leforgása alatt kinyitják a páncélszekrényt és az összes pénzt eltulajdonítják. A valóságban ez egészen másképp néz ki, ugyanis egyáltalán nem könnyű kinyitni egy páncélszekrényt, gyakorlatilag lehetetlen küldetés. Ennek nem tudatában nem csoda, hogy egyre többen szereznek be egyet magán célokra.

Páncélszekrény webáruház

Páncélszekrény webáruház kiváló minőségű termékekkel. A páncélszekrény a legmagasabb biztonsági fokozatot jelképezi. A banktechsafe.hu webáruházban vannak otthoni felhasználásra kínált kisebb páncélszekrények, melyek az átlag háztartások által is megfizethetők. Természetesen léteznek igazán nagy, komoly védelemmel bíró termékek is, melyek MABISZ minősítéssel rendelkeznek, ezeket bankok és ékszerüzletek számára ajánljuk.

Biztonságos páncélszekrény

Biztonságos páncélszekrény sokaságával várjuk a webshopunkban. Legyen szó az otthonáról, bankról, ékszerboltról vagy vállalatról a holnapunkon garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb modellt. Válogathat Trezortech és a Wertheim termékei közül is, melyek egyaránt nagyon minőségesek és megerősített ajtóval rendelkeznek. Mindig ahhoz mérten válassza ki a tökéletes páncélszekrényt, hogy mekkora helyre lesz szüksége.

Páncélszekrény

Páncélszekrény különféle méretekben kaphatóak, melyek két szintes polcrendszerrel is megrendelhetőek. A legtöbb esetben a páncélszekrényeinket német kulcsos zárszerkezettel látjuk el a magas biztonság érdekében. Ám igény esetén kérhető még egy plusz zárrendszer, amely lehet számkombinációs vagy elektronikus. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor kattintson a banktechsafe.hu honlapjára. A magas szakképesítéssel rendelkező munkatársaink bármikor állnak rendelkezésére.

Páncélszekrény rendelés

Páncélszekrény rendelés gyorsan és egyszerűn. Egy páncélszekrények tökéletes biztonságot nyújthat egy bankban, szállodában, pénzintézetben vagy akár egy zálogházban. Az általunk forgalmazott páncélszekrények között megtalálhatóak a Wertheim és a Trezortech MABISZ által ellátott minősítéssel rendelkező modellekei. A páncélszekrények típustól függően különbözhetnek nagyságukban és a zárszerkezetet illetően. Bővebb információkat a banktechsafe.hu oldalán található.

Páncélszekrény rendelés

Páncélszekrény rendelés által a legmagasabb fokú védelem érhető el. A kisebb darabok akár háztartásokba is tökéletesek. Ha otthonában páncélszekrényt használ, biztos lehet benne, hogy értékei biztonságban lesznek a jogtalan behatolókkal szemben. A páncélszekrények is egyre modernebbek lettek az idő múlásával, így a maiakat szinte lehetetlen feltörni. Elhelyezhető bennük készpénz, ékszer vagy fontosabb okmányok is.

Páncélszekrény

Páncélszekrény esetén már valóban komoly védelemről van szó, hisz ezeket a szerkezeteket nem lehet pár perc alatt csak úgy feltörni. Mérettől és funkciótól függően otthoni felhasználásra, de akár ékszerüzletekbe is és bankokba is jó választás lehet, hiszen találhatunk a választékban a Mabisz vagyis a Magyar Biztosítók Szövetsége által is elismert modelleket, melyeket komoly összegre lehet biztosítani. A páncélszekrények komoly védelmet adnak a benne elhelyezett értékek számára.