Bejegyzések címkézve "média"

Használd ki a média által nyújtott lehetőségeket

A média nevét mindenki ismeri. Azt is sokan tudják, hogy a média bizonyos médiumokból áll, akárcsak tévé, a rádió, az újság és az internet. S talán ezért is, mivel a média ennyi mindent magába foglal, bír hatalmas erővel. Sajnos a médiának kevés pozitív hatása, s annál több negatív s rossz hatása van! Jelentkezz te is elérhetőségeinken minél hamarabb! Nálunk a legjobb áron fogod megkapni a reklámot!

Showder klub idézetek

Te is rajongsz a jó poénokért, szeretnél részese lenni minél többször a dumaládák jobbnál jobb beszólásainak, és egyre többször elolvasni a Showder klub poéngyárosainak legjobb vicceit? Ha szeretnél újra jókat derülni, akkor látogasd rendszeresen weboldalunkat, ahova folyamatosan kerülnek fel a Showder klub legjobb idézetei! Ha van pár perced két értekezlet között, akkor lazíts te is a showderesekkel! Hidd el, itt mindig mókás pillanatok várnak rád és barátaidra! - Showder klub idézetek


Eva Luna telenovela a TV2 műsorán

Eva Luna Telenovela az új sorozat elérkezett hazánkba. A szappanopera minden hétköznap megtekinthető a TV2 műsorán 17:30-as kezdettel. A Seherezádé után izgalmasan várjuk, hogy ez az új sorozat vajon felveszi-e a versenyt kedvenc Seherezádénkkal. Várunk szeretettel minden nézőt és rajongót honlapunkon, ahol folyamatosan friss információk, aktualitások várják a hozzánk ellátogatókat. Eva Luna egy emigráns család tagjaként érkezik Amerikába, hogy szerencsét próbáljon. Munkájáról, szerelméről és természetesen ármányról szól majd a sorozat. A sorozat főszereplőjét alakít Blanca Solo igen ismert hazájában, hiszen 1997-ben szépségkirálynőként vált ismertté. Ha úgy érzed, hogy ismerőseid közül még van valaki, aki ugyanúgy kedveli az ilyen típusú sorozatokat, akkor neki is szólj, és együtt látogassatok el hozzánk. Várunk szeretettel mindenkit honlapunkon éjjel-nappal!


Sorozatok Fóruma

Sorozatok Fóruma. A hely, ahol a sorozatok és filmek életre kelnek. Látogass meg minket, ha szeretsz filmeket és sorozatokat nézni, vagy ami még több, olvasni is szeretnél róluk. S hogy mi mindent? Előzetesek, ajánlók, beszámolók, érdekességek, sőt még kritikákat, véleményeket is. Ha felkeltettük érdeklődésedet, kattints a http://www.sorozatok-foruma.com oldalra! Lépj be a Te világodba, garantáltan nem fogod megbánni!


ÖsszeEsküvők

A TV2 egy török licensz alapján idén ősszel nagy húzásra készül. A Perfect Bride című török műsort átkeresztelte, és ÖsszeEsküvők néven, szeptember 16. -i kezdéssel műsorra tűzte. A műsor lényege, hogy 6 férfi az anyukájával és 12 nő bekültözik egy luxus villába, és megpróbálnak szerelmet találni, csakhogy az anyós jelöltek is ott vannak a házban. Sőt a lányokkal laknak. Oldalunkon friss híreket, információkat és érdekességeket találtok az ÖsszeEsküvők szereplőiről, műsorvezetőiről és magáról a műsorról is. Látogassatok meg minket minél többször.


Letölthető háttérképek

Te is órákat nézegeted a különböző háttérképeket, de kiderül, hogy végül egyik se megfelelő? Ne problémázz ezen. Tölts gyorsan és egyszerűen tőlük! Nálunk kategóriák és méret szerint is kiválaszthatod a háttérképeket, így nem lesz problémád vele, ha fel akarod használni. Tiszta és szép képeket láthatsz majd képernyődön. Ha a legszebb és legjobb letölthető háttérképeket keresed, akkor fordulj hozzánk bizalommal és töltsd le tőlünk ingyenesen. Az én kedvenceim a naplementés háttérképek, és a tied?

Cégtudakozó a weben

Nem tudja, hogy mitévő legyen hiszen főnöke azt parancsolta önnek, hogy holnapra szerezze meg az összes cég elérhetőségeit városában? Akkor ezt itt könnyen megoldhatja, hiszen azért lett létrehozva oldalunk, hogy könnyen rövid időn belül információhoz juthasson. A cégtudakozó erre a legmegfelelőbb hiszen beírja a kívánt szolgáltatást és kiadja a létező összes cég elérhetőségeit a megadott városban.

Következő oldal »