Online Történelmi WebMagazin

Az egykoron népszerű AN-NO.hu – Online Történelmi Magazin erejét felhasználva induló gyűjteményünk célja a Reklámlehetőség biztosítása mindenkinek, aki hozzájárul egy kis munkával a tartalom építéséhez. Mivel az ókorban még nem volt akkora jelentősége a díszítésnek és a pompának, ezért építményünk külalakja is szegényes, követni próbálja az elődje koros, megsárgult külalakját. A modern korban elterjedt dolog a hozzánk hasonló kincsestérképek mindenféle zavaró papirusz foszlányokkal való teletűzdelése. Azonban a Történelmi Magazin igyekszik mentes lenni mindenféle felesleges, hasztalan, a kincsvadászok útmutatóját megzavaró jelölések alkalmazásától.

Kérlek a Történelmi Magazinba való kőbevésés előtt, mindenképpen olvasd el figyelmesen a művelet szabályait, hogy az építkezés során ne legyenek selejt kövek. Az úthálózatunkat rég hírős mesteremberek szaktudásának és féltve őrzött titkos receptjeinek felhasználásával, úgy igyekeztünk kialakítani, hogy az ide befektetett bérmunka a lehető legjobban megtérüljön a munkásoknak. Azonban minden titkot mi sem ismerünk, ezért ha birtokodban van olyan régi tekercs, mely számunkra hasznos információt tartalmaz, kérlek oszd meg velünk galambposta segítségével!

! A Történelmi Webmagazin Megújult !

Új megnyitotta kapuit mindenki előtt a Történelmi Webmagazin! Az új egységes kőbevéső oldalt és a szükséges információkat a következő papiruszon találjátok:

>>>>>> Új kőbevéső oldal : LINK 303 <<<<<<