Miért nem jó, ha nem tudod még az esküvőd helyszínét?

Sok a kérdés a közelgő esküvővel kapcsolatban? Hol fogtok elférni a tervezett vendégszámmal? Hiszen vidéken szeretnétek tartani, de sokszor limittel kell ilyen helyeken számolni?A vendégek hogyan fogják tudni megközelíteni a helyszínt?
Az idősebb rokonok netán a gyerekes családok hogyan fognak hazajutni? Jó lenne nekik valami alternatívát kínálni. Szertartás és vacsora egy helyen? Vagy külön?

Az esküvői helyszín adja az esküvője keretét. Egy kiváló helyszín nélkül e kérdésekre nem fogsz választ kapni. Hiszen minden tőle függ. Megadja az esküvő hangulatát, vagy elronthatja azt. A fotókon az esküvő helyszíne adja meg a „háttérképet”, márpedig te is tudod, hogy ennek mekkora szerepe van.
Hiába szép a ruhád, kifogástalan a sminked…nem úgy mutat az egy káprázatos helyen, mint.. gondolj csak egy extrém helyzetre: szemetekkel tarkított belvárosi utcában.

Ismerd meg a 7 vitathatatlan tényt esküvői helyszínünk mellett, amely mellettünk szól. Mert mi nem csak egy helyszínt kínálunk. Ennél többet. Lehetőségeket.