Drakensang Online – Dúria mesés birodalma

Ez az online szerepjáték a régebbi időkbe repít vissza. Legalábbis a benne levő látványelemek alapján, szinte minden játékosban a középkorral járó hangulatvilág jön elő, amikor az emberek még lovon közlekedtek és féltek a babonáktól, valamint a természetfeletti erők képzelt hatalmától.

Dúria világában szinte minden másodpercben történik valamilyen esemény. A hősöknek csak és kizárólag a városok biztonságos falain belül jut ki a biztonságból, de néha egy – egy nagyobb játékesemény során a város falain kívül portyázó szörnyek csürhéje a városokba is betörnek!

Nincs biztonság, csupán a remény, hogy megtudjuk védeni magunkat ezektől a szörnyektől, illetve egyéb játékostársainktól, akik odáig vetemedtek, hogy már nem elégíti ki őket az ellenséges lények legyőzésének mámora, mert már inkább az embervadászatban tudják kiélni vadászhajlamaikat. Nagyon sok játékos lesz aki ezt a PvP üzemmódot választja és ringbe száll karaktere dicsőség talentumának fejlesztéséért!

Segíts magadon s Isten is megsegít alapon, ne a reményre építs, hanem tegyél meg mindent azért, hogy a Te karaktered legyen az ütőképesebb ebben a néha barátságtalan világban. Blogomon megtudhatod, hogy milyen stratégiák lehetségesek karaktered képességeinek fejlesztése témájában. Azon túlmenően, hogy játéklehetőséget kínálok, ez egyben egy nagyon jó szociális háló is, s mint Te is tudod, kapcsolati tőke hiányában, halott vagy :D Alakíts csoportot, együtt könnyebb a szörnyek ellen is harcolni, vagy lépj be egy klánba..