Bejegyzések címkézve "széf"

saffortszef.hu

SAFFORT - széfekre specializálódott webáruház. Az első széfet 1998-ban értékesítettük. Azóta több tízezer széf került értékesítésre 10 európai országban, beleértve az Egyesült Királyságot, Németországot, Franciaországot, Olaszországot, Spanyolországot, Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Litvániát és Lettországot. A saffortszef.hu célja, hogy ügyfeleinknek a legjobb széfeket kínáljuk a legjobb áron. A széfgyártóknak és beszállítóinknak olyan webáruházat kínálunk, ahol sikeresen értékesíthetik széfjeiket.

Falba építhető széf

A falba építhető széf ma már nem csak a banki épületek sajátja, hanem az olyanoké is, ahol szintén nagy értékű tárgyakat őriznek. Sőt, ma már egyre gyakoribb az a szokás is, hogy az ember nem a bankban bérel egy széfet a vagyontárgyai megőrzésére, hanem külön széfet rendel az otthonába. Hogyha Ön is szeretne így tenni, látogasson el a www.banktechsafe.hu internetes oldalra, és szerezze be onnan azt a széfet, amelyre szüksége van. Ha szükséges, a karbantartást is elvégzik Önnek!

Banktechsafe.hu széf webáruház

Banktechsafe.hu széf webáruház lehetőséget kínál, hogy az emberek alacsony áron vásároljanak kiváló minőségű széfeket, értékmegőrző tárgyakat. A www.banktechsafe.hu weboldalon megtalálhatja az ön számára tökéletes páncélszekrényt, bútorszéfet, faliszéfet, tűzbiztos széfet, bankjegyszámlálót, iratszekrényt. Ne feledje, hogy ezeknek a termékeknek köszönhetően értékes iratai, pénze, ékszerei maximálisan védve lesznek minden külső tényezőtől.

Falba építhető széf

Falba építhető széf igen kedvezményes áron kapható csakis a banktechsafe.hu weboldalon, tehát ha önnek is szüksége lenne egy faliszéfre amelyben megőrizheti értéktárgyait, fontos dokumentumait vagy kézpénzét, akkor jó helyen jár nálunk, hiszen több tucat falba építhető széf között válogathat, amelyek kifogástalan minőségűek, strapabíróak és feltörhetetlenek. Amennyiben megtekintené a faliszéf kínálatot keresse fel a banktechsafe.hu weboldalt.

Biztonsági széfek és páncélszekrények

A biztonsági széfek és páncélszekrények alapberendezésnek számítanak a különböző bankoknál és hasonló funkciójú épületeknél. Azonban ahhoz, hogy minden az előírásoknak megfelelő legyen, szükség van arra, hogy utána olvassunk: melyik intézményben milyen fajta széfek kellenek. Az is megtörténhet, hogy valaki otthoni lakásába kényszerül beszerezni egy ilyent az előírások miatt. Akármelyikről is legyen szó, látogasson el a www.banktechsafe.hu weboldalra.

Wertheim széfek és páncélszekrények

Wertheim széfek és páncélszekrények rendelése kedvező áron, a könnyen kezelhető banktechsafe.hu oldalról. Válassza árukészletünkből az AWS1500 típusú páncélszekrényt, mely egy MABISZ E kategóriás extra széles és extra mély szekrény, ami a legnagyobb tárolókapacitással bír. A szekrényt alapesetben 8millió forintra, illetve riasztóba kötés esetén, maximum 16millióra biztosíthatja. Ez az irodai és üzleti páncélszekrény, akár 36db keményfedeles, A4-es mappák tárolására is alkalmas.

Széfek és páncélszekrények a Banktechsafe webáruházban

Széfek és páncélszekrények a Banktechsafen alacsony áron vásárolhatóak meg. Cégünknek fontos a vásárlók elégedettsége, ezért kizárólag márkás, kiváló minőségű termékeket forgalmazunk. Óriási választékkal és hatalmas akciókkal várjuk az érdeklődőket, ezért garantált, hogy mindenki rátalál arra a széfre vagy páncélszekrényre, amelyre szüksége van. Látogasson el a www.banktechsafe.hu weboldalra, hogy megrendelhesse a megfelelő terméket.