Bejegyzések címkézve "széf"

Wertheim és Trezortech széfek

Wertheim és Trezortech széfek széles kínálata várja az érteket megőrizni vágyókat a www.banktechsafe.hu weboldalon. Itt Ön is számos különböző tulajdonságú páncélszekrény közül választhatja ki az Ön számára ideálisat. Válogathat különböző árkategóriákban vagy biztosítási értékhatár szerint. De akár a súly vagy éppen az űrtartalom alapján is több széfet kínálunk az Ön számára. Amiben azonban mindegyik egyforma, az a kifogástalan megbízhatóság.

Széfek és értéktárolók otthonra

Széfek és értéktárolók otthonra megvásárolhatóak a www.banktechsafe.hu weboldalról pillanatok alatt. A széfek biztonságosak és garantált, hogy a vásárlók maximálisan meg lesznek elégedve a használatukkal. Ha kérdései merültek fel a széfekkel vagy a megrendeléssel kapcsolatban, akkor bizalommal vegye fel a kapcsolatot a cég munkatársaival. Ne feledje, hogy a széfek kiváló minőségűek, és ezért a használat során lehetetlen, hogy probléma, jelentkezzen.

Wertheim széfek és páncélszekrények

Wertheim széfek és páncélszekrények irodák, otthonok, és vállalkozások részére, a banktechsafe.hu-n. Ha irodájába szeretne egy páncélszekrényt beszereltetni, fontolja meg a Wertheim AWS0800 típusú modell vásárlását, mely MABISZ E kategóriával rendelkezik, extra széles és mély, aminek köszönhetően nagy tárolókapacitással bír. Ebben biztonságban tárolhat fontos és bizalmas dokumentumokat, iratanyagokat. Ezt a páncélszekrényt alapesetben 8millió forintra, illetve a riasztó bekötése esetén, maximum 16millióra biztosíthatja.

Széfek otthonra, üzletek és irodák részére

Széfek otthonra, üzletek és irodák részére rendelhetőek igen széles kínálatban alacsony áron a banktechsafe.hu weboldalon, ezért érdemes ide kattintani. Széfjeink között találhat olyanokat, amelyek kifejezetten otthoni értékmegőrzésre készültek, de természetesen vannak külön széfjeink irodák számára, amikben dokumentumokat lehet kényelmesen tárolni. Amennyiben további részleteket szeretne megtudni a széfekről nincs más dolga mint felkeresni minket.

Értéktároló szekrények és széfek otthonra a banktechsafe.hu webáruházból

Értéktároló szekrények és széfek otthonra a banktechsafe.hu webáruházból, megfizethető áron megvásárolható. Biztosítsa családi értékei, megtakarításai és fontos dokumentumai védelmét, rendeljen értéktároló szekrényeink közül. Ezek a szekrények legmagasabb műszaki színvonalat képviselő, európai minősítő rendszernek felelnek meg. Kínálatunkban megtalálható a Trezortech BK 250 szimplafalú bútorszéf, kulcsos zárral, mely remek vagyonmegőrző lehet otthonában. További információt és elérhetőséget honlapunkon talál.

Banktechsafe.hu

Banktechsafe.hu weboldal széfek, páncélszekrények, biztonsági plomba széles választékával várja az érdeklődőket. Cégünk a forgalmazás mellett beszerelést és karbantartást is vállal. Otthon vagy cégében tárolt értékeit őrizze meg a Trezortech bútorszéfekben, lopások és rablások ellen. Termékeink közt még egyéb biztonsági szekrényeket is talál, értékpapírja. Látogasson el weboldalunkra, kérjen biztonsági tanácsokat munkatársainktól.

Széf Budapest vonzáskörzetében

Széf Budapest vonzáskörzetében a banktechsafe.hu weboldal segítségével. Bő választékkal állunk a vásárlok előtt, és lessük minden apró kívánságukat, hogy mindenki nyugodt lehessen a felől, hogy vagyon mindig biztonságba van. Oldalunkon megtalálja a létező összes széf modellt, melyek megbízható, ismert cégek által készültek. Ha kérdései merültek fel bátran tárcsázza a +36 1 204 66 42 telefonszámot, vagy írjon üzenetet a safe@banktech.hu e-mail címre!