Bejegyzések címkézve "hírek"

Kiváló PR cikkek

Ha minőségi tartalomra vágysz, akkor gyere és nézz be a webkoktel.hu oldalra. A legérdekesebb weboldalakat és a legjobb cikkeket gyűjti össze az oldal az érdeklődőknek. A lényeg, hogy az oldal látogatói minőségi és értékes tartalmakhoz jussanak hozzá. A cikkeket érdekes képek, videók színesítik. Véleményezhetjük a videókat, értékelhetjük és megoszthatjuk a számunkra fontos és jó cikkeket. Mi magunk is készíthetünk PR cikket amit aztán be is küldhetünk az oldalra, csak a weboldal PR cikk beküldési feltételeit kell betartanunk. Ha nem értünk a cikk íráshoz vagy a képszerkesztéshez de szeretnénk, ha oldalunkról egy igényes cikk jelenne meg, akkor lehetőségünk van a webkoktel.hu oldalt megbízni a cikkírással kapcsolatban, 5.000,-Ft./cikk áron. Érdemes a weboldalt látogatni vagy cikket beküldeni mert igényesen minőségi tartalmat szolgáltat az érdeklődőknek.

Információs oldal, Prizmatech

A Prizmatech oldal egyik fő feladata, hogy összegyűjtse és megossza a látogatókkal a legjobb és legérdekesebb cikkeket, híreket. A témakörök színesek és érdekesek. Olvashatunk divatról, állatokról, technikai újításokról és még sok más fontos témáról. Egyszerűen és gyorsan bárki beküldhet az oldalra PR cikket. Témamegkötés nincsen, viszontliket nem kérnek, csak néhány egyszerű szabály van amit be kell tartani. A feltételek a következők: Minimum 2000 karakteres egyedi szöveg, amiben legalább egy kép szerepeljen. Maximum 1db link elhelyezése lehetséges a szövegben. Erotikus oldalakat nem lehet beküldeni. A beküldött oldalnak legalább 10 oldallal kell rendelkeznie és befejezetlen, félkész oldalakat nem fogadnak el. A beküldött oldalt egyszer leellenőrzi a Prizmatech és ha valami hibát talál vagy nem működik az oldal akkor visszadobja és nem fogadja el a cikk beküldést. Ezek a feltételek valljuk be könnyen teljesíthetőek, és így könnyen felkerülhetnek az oldalra a jobbnál jobb értékes tartalommal ellátott cikkek.

Érdekes cikkek gyűjteménye!

A tak.hu oldalon érdekes cikkeket találhat, a mindennapi élet fontos dolgaival kapcsolatosan. Ruházati és egyéb tematikájú webáruházak mutatkoznak be, és kínálják éppen aktuális termékeiket. Zeneletöltést segítő oldalakról kaphatunk információkat, amelyek megkönnyítik az MP3 tartalmak letöltését. Hasznos segítségeket kaphatunk mp4 videók Youtube-ról való letöltéséhez is. Mobiltelefonokkal kapcsolatos cikkeket olvashatunk. Cégeknek, vállalkozóknak is hasznos tanácsokat és lehetőségeket nyújt az oldal, keresőoptimalizálás menüpontja, Itt segítséget illetve tanácsokat, fontos információkat kaphatnak adott weboldal tulajdonosai, hogy hogyan legyen az oldaluk keresőbarát, mik a linképítés, link marketing fő szabályai, vagy mi a különbség a SEO és a linképítés között. Ha tehát érdekes témákban szeretnénk cikkeket olvasni, értékes tartalmakról, akkor mindenképpen jó választás lesz a tak.hu weboldal.

Magyarszaknévsor

A mai világunk leginkább a hírekről szólnak, ez az oldal is most már a hírek, vállalatok, és egyéb információk közzétételével foglalkozik. Régebben egy fajtavállalkozás hirdetési portálként üzemelt, nem csoda, mert Magyarszaknévsor oldalon üzemelt. Az oldal most is üzemel, de már korábbi mondatokban közzé tettük, hogy miképpen. Kategóriákra bontva szokták közzé tenni ezen a blogon a világunk minden hírét, egyéb információkat a világunkban történő eseményekről.

Labdarúgó világbajnokság

Tudtad, hogy amióta létezik foci vb, azóta a brazilok ötször is elvitték a trófeát? Idén vajon ki fogja megnyerni a bajnokságot? Ha szeretnéd te is figyelemmel követni az eseményeket, ajánljuk, hogy a foci vb tv közvetítés mellett oldalunkra is látogass el minél többször. Nagyon sok hasznos információval, érdekes hírrel látunk majd el, sőt mi több, tippelős játékunkat is érdemes kipróbálnod! Drukkolj velünk együtt, szoríts kedvenc csapatodnak!

Hírek, cikkek egy helyen!

Ön is unja már, hogy folyamatosan lemarad a napi hírekről? Mindig későn ér haza munkahelyéről és nem tudja megtekinteni az esti híreket sem? Akkor itt az ideje, hogy ellátogasson oldalunkra, a http://unisher.hu/ oldalra, ahol minden reggel friss tartalommal, hírekkel, érdekességekkel várjuk a kedves Olvasókat! Mi minden témában otthon vagyunk, legyen szó politikáról vagy könnyedebb témákról!

Online hírek frissen!

Unja már, hogy folyamatosan lemarad a nagy világ híreiről? Mindig korán reggel kel, hogy beérjen a munkahelyére és csupán este ér haza, így még a híradót sem tudja megnézni? Akkor azt ajánlom Önnek, hogy látogasson el a http://purgatorium.co.uk/ oldalra, ahol összegyűjtöttük Önnek az összes aktuális és fontos hírt hazánkból, illetve nemzetközileg is! Legyen szó politikáról, gazdaságról, nálunk megtalálhat minden információt!

Következő oldal »