Szabadidő – Szórakozás

Musor.tv RTL Klub műsorok

Musor.tv RTL Klub műsorok megtekinthetőek a www.musor.tv honlapjára kattintva. Amennyiben Ön is szeret előre tájékozódni a heti aktuális műsorokról, akkor nézzen be hozzánk. A weboldalunkon könnyedén utána járhat a heti film ajánlatnak, és azok vetítési időpontjának. A pihenéssel töltött délutánok mellé pedig kiváló sorozatokat ajánlunk, mint pl. az Elif, vagy az Éjjel-nappal Budapest. Hétköznapokon 16.15-kor a Story Extrában számolunk be legújabb bulvár hírekről. Az RTL Klub Híradója pedig megtekinthető mindennap este 6 órakor.

Duna tv műsorújság

Duna tv műsorújság áttekintést nyújt 5 napra előre a csatorna közvetítendő programjairól. A teljes programot megtekinthetjük a www.musor.tv weboldalán. A gasztrovilág szerelmesi számára mindennap 15 percben Jamie Oliver szórakoztatja a közönséget. Szombatonként viszont Borbás Marcsi műsora a Gasztroangyal 17 órától megtekinthető. A Gasztroangyal című műsorban nem csak finomabbnál-finomabb éltelek receptjeit leshetjük el, de csodás tájak is bemutatásra kerülnek.

Tv műsorújság

Tv műsorújság elérhető teljesen ingyenesen a musor.tv weboldalon, ezért ne habozzon, keressen fel minket, ha egy átfotó műsorújságot szeretne böngészni. TV csatorna listánkon megtalálhatja a legjobb hazai csatornákat és a külföldieket is amelyeket itthon sugároznak. Válogathat a sportcsatornák, az ismeretterjesztő csatornák és a filmes csatornák között is. Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni műsorújságunkról keresse fel bátran a musor.tv-t.

Musor.tv sportműsorok

Musor.tv sportműsorok megtekinthetőek weboldalunkon teljes egészében, ezért ha önt érdekelné az M4, a Sport1, a DigiSport1, vagy éppen a DigiSport 2 akkor itt a helye nálunk. Ha már ön is unja a filmeket és inkább a hétvégén egy érdekes sporteseményt követne figyelemmel akkor nézzen szét csatornáink között, és itt talál majd focit, vízilabdát, kosárlabdát, valamint a téli olimpiát is megtekintheti. További részletekért kattintson bátran a musor.tv-re.

Milyen műsor megy az rtl-en?

Milyen műsor megy az rtl-en? A musor.tv weboldalon megtudhatja mindössze néhány kattintással ezért garantáltan nem bánja meg ha ide kattint. Az rtl-en ma figyelemmel kísérheti a Fal című játékot ami igazán érdekes és szórakoztató. A játék 2018-ban indult, és idén ez volt a legjobban várt műsor. Amennyiben megtekintené, hogy melyik műsor korhatáros, látogassa fel a musor.tv weboldalt és itt azt is megtudhatja majd, hogy melyik műsort sugározzák HD felbontásban.

Musor.tv Cool Tv műsora

Musor.tv Cool Tv műsora már online is elérhető. Rengeteg embernek okoz gondot, hogy állandóan lemaradnak azokról a Tv műsorokról, amelyek az érdeklődésű körükbe tartozik. Ha ellátogat a www.musor.tv weboldalra, akkor minden csatorna műsor programját megtekintheti teljesen ingyen. Lehetősége van kiválasztani a kedvenc Tv csatornáit, hogy a jövőben egyszerűbb legyen a böngészés. Célunk, hogy teljesen ingyen mindennap tisztában legyen az aktuális műsorokkal.

Musor.tv duna tv műsora

A musor.tv duna tv műsora teljes egészében és teljesen ingyenesen megtekinthető weboldalunkon, tehát ha ön is kedveli a duna tv műsorait, és szívesen nézne valamit a hétvégén ezen a csatornán, akkor mindenképpen jó helyen jár nálunk. A duna tv-n rengeteg családi sorozat és érdekes műsor nézhető ezért érdemes átböngészni a heti programot. Weboldalunkon azt is megtekintheti, hogy melyik műsor lesz korhatáros. További információkért keresse fel a musor.tv-t.