Szabadidő – Szórakozás

Dombóvári István showder klub

Dombóvári István showder klub színészeként tartja a mindennapok során az előadásait. A www.dumaszinhaz.hu weboldalon megtalálja az általa tartott előadások címét, helyszínét, időpontját. A weboldalon lehetősége van pár kattintás segítségével lefoglalni a kiválasztott előadásra szóló jegyet, természetesen meg határozhatja az ülőhelyét. Ha a jegyfoglalás során problémák jelentkeznek, akkor írjon üzenetet a jegyfoglalas@dumaszinhaz.hu e-mail címre.

Dumaszinhaz.hu

Dumaszinhaz.hu jegyeket tud vásárolni a Dumaszínház társulat fellépéseire. Figyelmükbe ajánljuk a Kovács András Péter önálló „Vihar a biliben” című előadását, melyben a humorista arra buzdít bennünket, hogy „Olykor emeljük ki a biliből a fejünket, és nézzünk körül: vajon más is hallja a mennydörgést?”. Ezek mellett egyéb kérdések is felmerülnek az est folyamán, mint a „És mi a helyzet velünk, felnőttekkel?” vagy, hogy „Van-e értelme belemenni üvöltözésekbe, játszmákba?”.

Felméri Péter jegyek

Felméri Péter jegyek vásárlása a dumaszinhaz.hu oldalon. Látogassa meg a weboldalt és válogasson, Felméri Péter előadásai közül. Váltson jegyet a Csakazértis! című Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estjére, ahol vendégként szerepel Ács Fruzsina. A műsor témájában, a hétköznapi lázadásoké lesz a főszerep, mint például „Van aki, úgy lázad, hogy moziban nem a saját helyére ül. Vagy lefotózza a „fényképezni tilos” táblát.” Foglalja le azonnal ülőhelyét, ne maradjon le egy igazán jó humorestről.

Valentin-nap 2018

Készülj fel a Valentin-napra! Találd meg a legjobb ajándékot, és kedveskedj szeretteidnek, hiszen a Valentin-nap nemcsak a szerelemről, a szeretetről is szól. Válogass a legfrissebb cikkek közül, tudd meg, hogy mi a trend, legyen szó saját készítésű ajándékokról vagy csak magáról a hagyományról. Tényleg, tudod egyáltalán, hogy honnan ered a Valentin-nap? Mert hogy Szent Bálint (Valentinus) nem csak a szerelmesek védőszentje. Tudj meg többet!

Bellus István showder klub

Bellus István showder klub jegyek pénztárcakímélő áron kaphatóak a dumaszinhaz.hu weboldalon. Bellus István a Showder Klub egyik állandó fellépője, aki fordítva kezdte a pályafutását, tehát először a TV-ben szerepelt, és csak aztán lett a Dumaszínház tagja. Úgy érzi, itt igazán megtalálta a helyét, és munkáját szenvedélynek és hobbinak is tartja egyaránt. További információkért és bővebb részletekért látogassa fel bátran a dumaszinhaz.hu weboldalt.

Dumaszinhaz.hu fellépők

Dumaszinhaz.hu fellépők azért dolgoznak, hogy a nézők az előadások során kikapcsolódhassanak. Színházunkban híres, tapasztalattal rendelkező humoristák dolgoznak, akik az a céljuk, hogy megnevettessék a nézőket. Látogasson el ön is a www.dumaszinhaz.hu weboldalra, és foglaljon jegyet egy ön által kiválasztott előadásra, garantáljuk, hogy nem fogja megbánni, mivel jól fog szórakozni. Érdemes időben lefoglalni a helyet, hogy le ne maradjon az előadásról.

Badár Sándor a Dumaszínházban

Badár Sándor a Dumaszínházban népszerű humoristák közé tartozik, aki számos rajongót tudhat magáénak. Sokan vannak, akik szabadidejükben a humort választják kikapcsolódási formaként. E tekintetben a dumaszinhaz.hu a legjobb választásnak bizonyul. Mindazok az előadások megtalálhatóak a naptárban, amelyek lehetőséget kínálnak a kedvencekkel való találkozásra. Látogass el weboldalunkra!