Internet

A hatékony e-mail marketingről pár mondatban

Mi az az elektronikus direkt marketing? Hogyan tud ez segíteni Önnek? A Nekemkell-en lévő cikk erre ad választ. Az eDM adatbázistól a targetingig minden ehhez kapcsolódó dologról talál infót. De a Nekemkell-en sok egyéb témáról is talál írásokat. Lehet az egészség, gazdaság vagy szórakozás. Ha van egy kis ideje és szeret tájékozódni, látogasson el az oldalra és olvassa át a cikkeket.

KKV-Adó: Az email marketing

Mi az az E-mail marketing? Hogy tud ez segíteni cégének? Az oldalon olvasható írás erre ad választ. Az adatbázis építéstől az e-mail kampányokig minden ehhez kapcsolódó lényegesebb dologról talál infót. De az oldalon számos más témáról is talál írásokat. Ilyen az életmód, üzlet vagy kikapcsolódás. Ha érdeklik a részletek, látogasson el Ön is az és tekintse át a rajta található cikkeket.

Elektronikus direkt marketing

Mi az a direkt marketing? Miképp tud ez dobni cégén? A Marketing Reggelin olvasható cikk erre szolgáltat választ. Az adatbázis építéstől a targetingig minden ezzel kapcsolatos fontosabb dologról talál információt. De a Marketing Reggelin rengeteg más témáról is talál írásokat. Például egészség, üzlet vagy kikapcsolódás. Ha szeretne érdekes dolgokról olvasni, miközben a netet böngészi, nézzen fel az oldalra

Alapos Joomla tanfolyam a kerületben

Magyarországon is egyre népszerűbb a joomla tartalom kezelő rendszer, mind több vállalkozás és intézmény használja ezt a webes tartalom kezelőt nepi szinten. De persze nem mindig tudják, ténylegesen hogyan is kell használni, mik a trükkök, a fortélyoki, így persze érdemes egy alapos joomla tanfolyam elvégzése! Ráadásul tanfolyamunkban online marketing alapozót is tartunk, hogy weboldala minél sikeresebb legyen!

Népszerű WordPress tanfolyamok

Magyarországon egyre több cég és magánember használja a WordPresst, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat kitegyék a világhálóra. Azonban szinte egyik felhasználó sem hozza ki a maximumot WordPress weboldalából, így folyamatosan ügyfeleket, látogatókat veszít. Ha Ön is WordPresst használ, jöjjön el népszerű WordPress tanfolyam kurzusunk valamelyikére és megtanítjuk a WordPress minden titkát!

Állások a Budapesten lakók számára

Válassza ki az Ön számára leginkább tetsző állást Budapesten a Workania oldalán. A weblapon található budapesti állások folyamatosan frissülnek, naponta akár többször is! Ez azért fontos, mert így akár 24 óra alatt többször is visszalátogathat és kb. tuti, hogy mindig lelhet majd friss budapesti álláshirdetéseket. Az ajánlatokra kattolva részletesebben is megtekintheti, hogy mi mident fontos tudni a potenciális munkáról. Ilyenek pl. a budapesti állásajánlattal kapcsolatos elvárások. Legyen az oktatással kapcsolatos, nyelvismeret. De akár a korábbi munkatapasztalat is. Még ilyen létfontosságú tudnivalók még a Budapesten hirdetett állás pontos címe, emailje. De egyéb más is szóba jöhet. Abban az esetben, ha szeretné áttekinteni az állások budapesti kínálatát, klikk a linkre!

GaBChat – gyors chat mobilra tervezve

Ez nem a régi wapos GaBChat, hanem egy teljesen új, okostelefonokra optimalizált chat oldal. A célom egy olyan chat létrehozása, mely gyorsan, kényelmesen és egyszerűen használható mobiltelefonnal, és minimális adatforgalmat használ. Nálunk adattakarékos felület is van, így ha 100 Mb-os mobilneted van, akkor sem fog pár nap alatt elfogyni. Mivel a GaBChat mobiltelefonokra lett tervetve, ezért számítógépen is egyszerű a megjelenése, nélkülöz minden felesleges, plusz adatforgalmat generáló multimédiás elemet (pl. fejléc, háttérkép). Bár a felülete egyszerű, de rengeteg szolgáltatást és beállítási lehetőséget nyújt. Többek között beállíthatod a chat háttérszínét, betűméretét, a hozzászólások számát, a frissítési időt és még néhány apróságot. Tehát garantáltan kényelmesen lesz olvasható, bármilyen telefonnal is jössz. A gyengénlátók is nagy hasznát veszik a betűméret beállításnak, ugyanis extrém nagy méret is megadható, így pl. táblagépen vagy számítógépen ők is kényelmesen chatelhetnek. Szeretettel várunk mindenkit!