auto-motor

Olajcsere és műszaki vizsga

Olajcsere, benzines és dízel autók komplett olajcseréje. Széles palettájú motorolajokkal, gyári minőségben. Levegő és olajszűrők szakszerű cseréje, megfelelő célszerszámokkal. Gyorsszerviz szolgáltatásunk egyik legnépszerűbbje az olajcsere, mely valóban gyors szolgáltatás, mivel nagyon hamar készen vagyunk autójával. Természetesen vannak különleges műszaki tartalommal megáldott autók, ám ezek esetében is igyekszünk gyorsan elkészülni. Műszaki vizsga, bármilyen típusú gépjármű műszaki vizsgáztatását vállaljuk, rövid határidővel. Vizsgára való felkészítéssel együtt, hogy ne legyen bizonytalan a vizsga eredménye. Várjuk gyorsszervizünkben, Auto-Doktor Horváth Kft.

AutósHírügynökség – Valódi segítség az autós ügyekben

Ha azt írom műszaki vizsga, akkor sajnos a legtöbb embernek valami szükséges rossz dolog ugrik be egyből. Pedig nem kell, hogy így legyen, nem kell, hogy a műszaki vizsga egy szükséges rossz legyen! A műszaki vizsga azért van, hogy biztonságosan érezzük magunkat, amikor volán mögé ülünk, amikor a forgalomban közlekedünk. Belegondolni is szörnyű, hogy egy műszaki vizsga hiányából eredő műszaki probléma a járműn, milyen súlyos következményekkel járhat, legrosszabb esetben balesetbe torkollhat! Ennek elkerülése a fő célunk! Ha egyetértesz, kérj időpontot műszaki vizsgára hozzánk, ígérjük: úgy fogunk bánni autóddal a műszaki vizsga alatt, mintha a sajátunk lenne!

Cink bevonatos Bmw kulcstartó

Minden Bmw tulajdonosnak kell lennie egy olyan kulcstartónak, amelyen kedvenc autójának márkája díszeleg. A minőségi, gyárilag készült Bmw kulcstartó cink bevonatot kapott, így rendkívül tartós. Csillogásával azonnal felhívja magára a figyelmet. Alapanyaga acél, így nem hajlik meg és nem törik. Sőt, akár díszdobozos kiszerelésben is rendelhető, ha születésnapra ajándékba szeretnénk adni.

Autókarosszéria javítás, biztosítási kárrendezés

Közlekedésünk során akarva és akaratlanul deformálódhat, sérülhet az autónk héj szerkezete. Ezek a sérülések az esztétikát és a látványt és nem utolsó sorban a közlekedés biztonságát befolyásolják. Autókarosszéria javítást végzünk felsőfokon, mely további szolgáltatásokkal érhető el úgy mint gépjármű javítás karbantartás,gépjármű kárrendezés, kárfelvétel. autó szerelés, autó alkatrészek értékesítése, beszerelése, gumi szerelés. Szolgáltatásaink átfogóak és minden gépjárművel kapcsolatos problémára gyors és szakszerű megoldást nyújtanak. Szakembereink végig kísérik a gépjárművét a baleset illetve a mozgásképtelenségtől a fényezés utáni átadásáig melyben biztos lehet, hogy gépjárműve eredeti, szín azonos alkatrészeket és termékeket kap! Hívjon minket ha újra makulátlan, dekoratív autóval szeretne közlekedni!06 20 383 40 46

Globál autóház Kft. Szigetszentmiklós

Használt munkagépet keres? Nincs akadálya. Lépjen be a munkagépek világába! Bármilyen használt építőipari és munkagép beszerzését vállaljuk rövid határidővel. Jó minőségű, hosszú élettartamú építőipari gépek állnak az érdeklődők rendelkezésére. Ügyfeleink részére gyors és pontos szállítást nyújtunk, megegyezés szerinti áron. Az egyedi igényeket is a lehetőségekhez mérten kielégítjük.

Cuki kis mini cooper kulcstartó

A mini cooper már önmagában is egy olyan autótípus, amely igazán csajos jelleggel rendelkezik, így tulajdonosa kulcscsomójáról nem hiányozhat az a kis kulcstartó, amely autóját testesíti meg. A mini cooper kulcstartó többféle színben kapható, így mindenki könnyedén megtalálja az autójának megfelelőbbet. Akár ajándéknak is jó választás, főleg, ha autóvásárlásnál kapja meg az új autótulajdonos.

Többféle méretben rendelhető aktív mélyláda

Mélysugárzót többféle méretben lehet vásárolni, kattintsunk a Dreambox autohifi oldalára, ahol mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőbbet. Az aktív mélyláda alumínium házat kapott, így rendkívül strapabíró. Fázisai igény szerint szabályozhatóak. Könnyedén beépíthető akár az utasülés alá. Terhelhetősége kimagasló. Az aktív mélyláda vezérlőmodullal együtt érkezik, így annak kezelhetőségét azonnal meg tudjuk tanulni.