auto-motor

Autószállítás Budapesten

Nemzetközi autószállítás, autószállítás külföldről, autószállítás Budapest szolgáltatás rutions sofőrökkel. Legjobb autószállítás árak várják klienseinket a Dom Service Kft. égisze alatt, akiknek több éves tapasztalatuk van ezen a területen. Vállalkozásunk kamionvezetöi akár 1 darab autót is hajlandóak behozni olyan nyugat-európai országokból, mint Olaszországból, Párizsból, Brüsszelből, Hollandiából , de akár Németországból is. Kattintson weboldalunkra !

Autófényezés

Amikor autóját sérülés éri, nehéz olyan szakembert találni akiben megbízik, esetleg még a kárrendezésben is segíteni tud. Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink számára gyors és teljes körű szolgáltatást nyújtsunk. Márkaszervizekhez képest kedvezőbb árakon, mégis gyorsan, magas minőségben dolgozunk. Teljes autófényezés igénye esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen díjmentes ajánlatot!

Karosszéria javítás Budapest területén

Ha pontosan nincs tisztában azzal, hogy mire számíthat az autószerelőnél, akkor a legjobb helyre jött, hogy többet is megtudjon a karosszéria javítás Budapest szolgáltatásról. Valljuk be őszintén, hogy a közepes, vagy nagyobb roncsolódás esetén nem lenne senki, aki újra megpróbálna életet lehelni a törött járműbe, ám vannak olyan szakértők, akik szinte újjá tudják varázsolni gépkocsiját. Látogasson el a weboldalukra, és tudjon meg többet róluk.

Iveco bérlés Budapest

Mikor merülhet fel lehetőségként az autóbérlés egy cég életében ? Vannak olyan élethelyzetek egy magyar vállalkozás életében, amikor szüksége van Iveco bérlés szolgáltatásra, hiszen nincs pénzük arra, hogy megvásároljanak egy ilyen járművet. Mivel a cégnek nincs keret arra, hogy megvegyenek egy ilyen teherautót, éppen ezért csak ez a lehetőség marad a bérlés. Kérjen árajánlatot a bérbeadótól !

Hol foglalkoznak horpadás javítással Budapesten ?

Nyáron szeretünk a strandon, vagy a vízparton sütkérezni, ám amikor hirtelen lecsap egy vihar, csak akkor szemebesülünk a jégverte autónk láttán, hogy szükségünk van a horpadás javítás Budapest szolgáltatásra. Ekker nem érdemes pánikba esnünk, hiszen nagyon tapasztalt karosszéria lakatosok jönnek a segítségünkre, akik a legnagyobb szakértelemmel mérik fel a károkat, és javítják a horpadásokat.

Válaszd a legjobb motorgumit !

Ez a hazai webáruház egy kitűnő hely arra, hogy kiválaszd a legjobb, és csúcsminőséget képviselő motorgumi márkát. Találhatsz itt cross gumiabroncsot is, valamint használt, illetve akciós gumikat is. Néhány márkát kiragadva van itt: Michelin, Heidenau, Continental, Dunlop, Pirelli, Metzeler, Mitas, Bridgestone is. Ha éppen a crossmotorozás szerelmese vagy, akkor nem fogsz csalódni a kínálatban.

Hogyan történik a lakókocsi bérlés ?

Ebben a cikkben ez a téma: hogyan történik a lakókocsi bérlés ? Nos néhány mondatban leírva magánszemélyek esetében szükség van 2 évnél régebbi jogosítványra, igazolványra plusz a személy lakcímkártyájára, illetve a bérlő nevére, lakcímére szóló 30 napnál nem régebbi közüzemi számlára. Ha a cégeket nézzük meg, akkor az ő esetükben 30 napnál nem régebbi cégkivonat, a cég jegyzésére jogosult személy(ek) aláírási címpéldánya, a cég jegyzésére jogosult személy(ek) állandó lakcímére és további dolgokra van szükség a szolgáltatás igénybevételéhez.