Online Történelmi WebMagazin és Linkgyűjtemény


Megbízható költöztető cég Budapesten

Ha nem akarja, hogy kontárok kezébe kerüljön a költöztetés munkafolyamatainak az irányítása, akkor jobb ha csakis megbízható, illetve több évet is átfogó referencialistával rendelkező költöztető céget bíz meg. Több mint 20 évvel a háta mögött ez a vállalkozás lehet Önnek a legmegfelelőbb választás, hiszen csak fel kell vennie velük a kapcsolatot - és akár azonnal is rendelkezésére állnak.

Budavári Labirintus

1983-2011-ig a Budai Várbarlang (Magyarország, Budapest) legnagyobb kiállítása volt. Kiállításai először 2000-ben tettek szert világhírre, amikor a világ 50 legérdekesebb helye közé sorolták – az Olajlámpás Labirintusnak köszönhetően. Budapest 10 legkedveltebb és legkeresettebb kulturális célpontjai közé tartozott, egy turisztikai szakíró pedig a világ 8 földalatti csodája közé sorolta. Nappal a magyar és európai történelem titokzatos és szimbolikus alakzatai között lehetett bolyongani, éjszaka pedig az egyszemélyes útkeresésben Európa nagy alkotói Mozart, Dante, Goethe stb. jelentették a labirintusból kivezető fonalat. 2011-ben bevezették a 0-24 órás nyitva tartást, ami rendhagyó a kulturális létesítmények tekintetében. Népszerűsége csúcspontján, 2011-ben bizonyos politikai körökhöz tartozó személyek elirigyelték a Labirintus sikerét: a kiállítást államosították, majd az érdekcsoport a maga javára privatizálta. A honlap ma már csupán mementó, archívum.

GaBChat – gyors chat mobilra tervezve

Ez nem a régi wapos GaBChat, hanem egy teljesen új, okostelefonokra optimalizált chat oldal. A célom egy olyan chat létrehozása, mely gyorsan, kényelmesen és egyszerűen használható mobiltelefonnal, és minimális adatforgalmat használ. Nálunk adattakarékos felület is van, így ha 100 Mb-os mobilneted van, akkor sem fog pár nap alatt elfogyni. Mivel a GaBChat mobiltelefonokra lett tervetve, ezért számítógépen is egyszerű a megjelenése, nélkülöz minden felesleges, plusz adatforgalmat generáló multimédiás elemet (pl. fejléc, háttérkép). Bár a felülete egyszerű, de rengeteg szolgáltatást és beállítási lehetőséget nyújt. Többek között beállíthatod a chat háttérszínét, betűméretét, a hozzászólások számát, a frissítési időt és még néhány apróságot. Tehát garantáltan kényelmesen lesz olvasható, bármilyen telefonnal is jössz. A gyengénlátók is nagy hasznát veszik a betűméret beállításnak, ugyanis extrém nagy méret is megadható, így pl. táblagépen vagy számítógépen ők is kényelmesen chatelhetnek. Szeretettel várunk mindenkit!

Olajcsere és műszaki vizsga

Olajcsere, benzines és dízel autók komplett olajcseréje. Széles palettájú motorolajokkal, gyári minőségben. Levegő és olajszűrők szakszerű cseréje, megfelelő célszerszámokkal. Gyorsszerviz szolgáltatásunk egyik legnépszerűbbje az olajcsere, mely valóban gyors szolgáltatás, mivel nagyon hamar készen vagyunk autójával. Természetesen vannak különleges műszaki tartalommal megáldott autók, ám ezek esetében is igyekszünk gyorsan elkészülni. Műszaki vizsga, bármilyen típusú gépjármű műszaki vizsgáztatását vállaljuk, rövid határidővel. Vizsgára való felkészítéssel együtt, hogy ne legyen bizonytalan a vizsga eredménye. Várjuk gyorsszervizünkben, Auto-Doktor Horváth Kft.

Monster.hu sofőr állások

Monster.hu sofőr állások megpályázhatóak weboldalunkon, tehát ha ön is mindig arra vágyott, hogy sofőrként dolgozzon, akkor érdemes átnézni weboldalunk sofőr álláshirdetéseit, hiszen garantáltan talál majd olyat, ami megfelelne önnek, főleg mivel a sofőr állások rendkívül jól fizetnek. Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasgatna a sofőr állásokról nem kell mást tennie mint fellátogatnia weboldalunkat a monster.hu-t és itt minden információt megtalál majd.

Legfrissebb vagyonőr állásajánlatok

A legfrissebb vagyonőr állásajánlatok megtalálhatóak a monster.hu weboldalon, tehát ha ön is vagyonőri állást keres, akkor jó helyen jár nálunk, itt többet is találhat amelyek közül kedvére válogathat. A vagyonőri állások jól fizetnek, ezért biztosan nem bánja majd meg ha ebben is kipróbálja magát. Vagyonőri állásokat találhat Budapesten, illetve Győrben is, tehát ne habozzon, böngéssze át bátran weboldalunk vagyonőri állásajánlatait a monster.hu-n.

Takarító és szobalány állás

Ha takarító és szobalány állás érdekelné, akkor tanácsos körbe néznie a www.monster.hu weboldalon, mivel itt sok olyan állás van, amely pont erre a munkakörre ajánl kedvező állást. Mivel ez egy megbízható weboldal, nem kell attól tartania, hogy átverik. Ha Ön hasonló munkamorállal rendelkezik, akkor semmi nem akadályozhatja meg, hogy létrejöhessen a tökéletes munkakapcsolat. Ennek lehetőségét biztosíthatja magának oly módon, hogy az említett weboldalon keresgél.

Következő oldal »